جایگزینی مناسب برای دوستداران ماینکرفت
اگر به تجربه بازیهای ماجراجویی و سندباکس موبایلی مثل ماینکرفت علاقهمندید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Terraria همراه زرین پخش هنر باشید
.
قرار نیست که بازیهای ویدیویی صرفا حول محور عناوین بزرگ و فرنچایزهایی جریان داشته باشند که صرفا به دنبال گرافیکهای فوقالعاده هستند. گاها بد نیست که بیخیال بازیهای بزرگ شویم و برای چندساعتی هم که شده، خودمان را مهمان بازیهایی کنیم که گرافیکشان اصلا با المانهای منطقی امروز دنیای ویدیوگیم جور در نمیآیند؛ اما با اینحال تجربهشان بدون شک میتواند یکی از لذتبخشترین چیزهایی باشد که یک گیمر میتواند آن را تجربه کند. در این مطلب قصد نداریم که خودمان را محدود به بازیهای بزرگ کنیم! اگر علاقهمند به بازیهای ساده و دوست داشتنی هستید، اینجا دقیقا همان جایی است که شما به آن تعلق دارید.
چرا پلتفرم موبایل، پلتفرمی جادویی است؟ برای پاسخ دادن به این سوال، نیاز نیست که راه دوری برویم. پلتفرم موبایل این امکان را به توسعه دهندگانش میدهد که بازیهایشان را با استفاده از چاشنی خلاقیت توسعه دهند. چاشنی که باعث زیباتر و متنوعتر شدن این پلتفرم میشود و زمینهای عالی برای کسانی است که رویاهای بزرگ در سر دارند. پلتفرم موبایل جادویی است، چون به شما اجازه تبدیل شدن به هرکسی و هرچیزی را میدهد. بدون اینکه ترسی از محدودیتها داشته باشید.
حتما تا بحال شنیدهاید که بازیهای سندباکس طرفداران بسیاری دارند و ماینکرفت مصداقی عالی برای این بازیها محسوب میشود. اما اگر حقیقتش را بخواهید، سندباکسهای موبایلی راهی طولانی برای رسیدن به آنچیزی که از آنها انتظار میروند را پیش رو دارند. البته اینطور هم نیست که صرفا بیخیال این بازیها شویم و آنها را نادیده بگیریم. گاهی در بین این بازیها، عناوین جذاب و دوستداشتنی متعددی را میتوان پیدا کرد که به تنهایی، فرمانده راهی شدهاند که کمتر کسی جرئت عبور از آن را دارد.
با پیشرفت بازیهای ویدیویی و کشیده شدن پای توسعهدهندگان خلاق به دل پلتفرم موبایل، زمینهای عالی فراهم شد تا بازیهای سندباکس تکانی به خودشان بدهند و حالا بازیکنان موبایلی نیز میتوانستند به تجربه بازیهای شاهکار ماجراجویی با تم سندباکس مشغول شوند. Terraria از جمله همین عناوین سندباکس بود که در سال ۲۰۱۱ برای اولین بار روی کامپیوترهای شخصی منتشر شد. پس از موفقیت Terraria توسعه دهندگان این بازی نیم نگاهی به پلتفرمهای دیگر داشتند و پلتفرم موبایل نیز از این قاعده مستثنی نبود.
نسخه موبایلی بازی توسط استودیوی Re-Logic توسعه پیدا کرده بود و ماموریت انتشار آن، برعهده استودیوی نام آشنای 505 Games بود. Terraria تلاش میکرد که یک بازی سرگرم کننده و ساده باشد. تلاشی که بنظر خوب از آب در آمده بود و Terraria را تبدیل به یکی از بهترین سندباکسهای موبایلی کرده بود. از طرفی، مکانیزمهای دو بعدی بازی و محیط رنگارنگ آن؛ تاثیر بسیاری در روند جذابیت بازی داشتند و این خبری خوب برای دوستداران بازیهای سندباکس موبایلی محسوب میشد.
توسعه دهندگان بازی، ترجیح دادهاند که داستان چندان عمیقی را در بازی قرار ندهند و برای این تصمیم خود، دلایل خاص خودشان را دارند. Terraria اساسا یک بازی ماجراجویی دوست داشتنی است و بازی نمیخواهد که از شما شوالیههای وفادار و یا قهرمانانی خیالی بسازد. Terraria این اجازه را به شما میدهد که خودتان مسیر داستان خودتان را بسازید، ماجراجویی خودتان را شروع کنید و قهرمان داستان خودتان باشید؛ نه صرفا کسی دیگر! کانسپتی که بنظر جذاب میآید و پتانسیلهای این بازی واقعا بالاتر برده. اما با اینحال، باید امیدوار بود که استودیوی سازنده این بازی، ما را در بخش گیمپلی Terraria نیز شگفتزده کند.
بازی موبایلی Terraria یک عنوان کاملا آفلاین است
گیمپلی بازی دقیقا همانجایی است که ما را مجبور به تجربه Terraria میکند. Terraria یک عنوان ۲ بعدی سندباکس است که با استفاده از المانهای اکشن – ماجراجویی؛ تلاش میکند که تجربهای جذاب را در اختیارتان قرار دهد. وقتی برای اولین بار به Terraria نگاه میکنیم، بازی چیز چندان خارقالعادهای برای روایت ندارد، اما وقتی به بازی کمی فرصت میدهید؛ Terraria آن روی جذابش را به شما نشان خواهد داد و میتواند حسابی شما را سرگرم کند.
اگر ماینکرفت را تجربه کرده باشید، مکانیزمهای Terraria واقعا برایتان جذاب خواهد بود. بازی گیمپلی و داستانش را در جزیرهای فراموش شده روایت میکند. جاییکه شما باید با استفاده از منابع موجود در جزیره، برای زنده ماندن تلاش کنید. جزئیات بازی واقعا عالی طراحی شده است و شما تقریبا اجازه انجام هرکاری را در بازی دارید. منابع موجود در جزیره را استخراج کنید، پناهگاه بسازید و فکری به حال ابزار و سلاحهایتان کنید. اینجا همهچیز بستگی به خودتان دارد.
یکی دیگر از مولفههای جذاب در بازی Terraria قابلیتهای شخصیسازی دوست داشتنی آن است. هرچند که قابلیتهای شخصیسازی بازی به اندازهای که باید فوقالعاده نیستند، اما با اینحال بودنشان در این بازی چندان هم خالی از لطف نیست. انیمیشنهای روان و محیطهای رنگارنگ بازی را نیز نباید نادیده گرفت. المانهایی که Terraria را تبدیل به یکی از بهترین بازیهای سندباکس موبایلی و حتی جایگزینی خوب برای ماینکرفت کردهاند.
اجازه دهید که باهم رو راست باشیم، نباید واقعا انتظار چندانی از گرافیک بازی Terraria داشته باشید. البته این موضوع به معنای بد بودن گرافیک بازی نیست، بلکه این بازی را نمیتوان با عناوینی مانند پابجی موبایل و یا حتی ماینکرفت مقایسه کرد. گرافیک بازی زیباست و تلاش میکند که محتاطانه روند جذاب خودش را طی کنید. المانهای بازی شما را یاد عناوین کلاسیک دهه ۹۰ میلادی خواهند انداخت و موسیقی Terraria؛ تجربهای بینظیر برایتان خواهد بود.
پیشنهاد میشه!
Terraria از آن دسته از بازیهایی است که برای تجربهاش نیازمند دیدی عمیق دارید. توسعه دهندگان به خوبی در ساخت این بازی از المانهای سندباکس با چاشنی اکشن – ماجراجویی استفاده کردهاند و Terraria را میتوان رقیبی مناسب برای بازی ماینکرفت معرفی کرد. اگر دلتان برای تجربه یک بازی جذاب موبایلی تنگ شده است، Terraria انتخابی عالی برای شماست.