آیا مقصد بعدی Assassin’s Creed ژاپن خواهد بود؟

سامورایی علیه اساسین

با توجه به پشتیبانی پس از عرضه‌ی خیلی خوبی که یوبیسافت از اساسینز کرید والهالا انجام داده و هنوز هم دارد انجام می‌دهد، می‌توان حدس زد که تا معرفی و انتشار اساسینز کرید اینفینیتی زمان زیادی باقی مانده. پروژه اینفینیتی قرار است تحولی در مجموعه باشد و در راستای تکامل اساسینز کرید قدم بردارد، قدمی که هنوز جزئیاتش را نمی‌دانیم و صرفا در جریان هستیم که با الگوبرداری از فورتنایت و جی‌تی‌ای آنلاین برداشته خواهد شد.

با این که جزئیات دقیق اینفینیتی مشخص نشده، ولی به احتمال زیاد شاهد چندین محیط مختلف خواهیم بود که هر یک در دوره‌های تاریخی متفاوت قرار داده شده‌اند. اما آیا بخشی از داستان اصلی بازی در دوران مدرن روایت خواهد شد؟ آیا Basim آنتاگونیست خواهد بود؟ آیا بازیکن با قرار گرفتن در اتاق یا دفتر Animus می‌تواند با استفاده از دستگاه‌های مختلف به دوره تاریخی مورد علاقه خود برود؟ فعلا جواب هیچکدام از این سوال‌ها را نمی‌دانیم و باید منتظر اعلان رسمی یوبیسافت باشیم، ولی یکی از منطقی‌ترین تصمیماتی که تیم سازنده می‌تواند بگیرد، بردن اساسین‌ها به سرزمین ژاپن است، در ادامه به بررسی این تئوری می‌پردازیم.

چرا ژاپن انتخاب خوبی برای اساسینز کرید اینفینیتی است؟


با توجه به این نکته که اساسینز کرید اینفینیتی لایو سرویس خواهد بود، داشتن چندین خط داستانی، رفتن به کشورهای مختلف و انتشار آپدیت‌های بزرگ و کوچک برای ایجاد تغییر در بازی، موضوع محتملی خواهد بود. برای مثال کاری که اونجرز در حال انجام دادن آن است می‌تواند تشبیه خوبی باشد برای پروژه اینفینیتی. سازندگان هر چند مدت آپدیتی بزرگ منتشر می‌کنند و آرک داستانی جدیدی برای کاراکترهای مختلف تعریف می‌کنند، در این میان محیط‌های جدید هم به بازی اضافه می‌شود و در طول زمان، تعامل بازی و بازیکن حفظ می‌شود.

یکی از محیط‌ها و سرزمین‌هایی که می‌تواند در اساسینز کرید اینفینیتی حضور داشته باشد، بدون شک کشور ژاپن است. تا کنون در نظرسنجی‌هایی که صورت گرفته‌اند نیز ژاپن بیشترین مقدار درخواست را از جانب طرفداران داشته و تقاضا برای رفتن به این منطقه، بیش از هر جای دیگری بوده است. پس از انتشار گوست آو سوشیما هم دیدیم که این بازی چقدر با اساسینز کرید مقایسه شد و نشان داد که انتخاب ژاپن می‌تواند برای مجموعه بسیار جذاب و هیجان انگیز باشد.

سرنخ‌هایی که خبر از حضور اساسین‌ها در ژاپن می‌دهند


دلایلی که نشان می‌دهند اساسین‌ها در ژاپن حضور داشته‌اند کم و بیش واضح بوده وبه 2 دلیل بزرگ ختم می‌شود: یکی در اساسینز کرید 3 و در جریان یکی از کات‌سین‌ها، که 3 علامت باستانی می‌بینیم؛ اولی چشم هوروس، خدای آسمان در مصر باستان (اساسینز کرید اوریجینز)، کلمه‌ی اُمگا (اساسینز کرید آدیسی) و در انتها دروازه‌ی Torri که از مکان‌های مقدس در عقاید ژاپنی‌ها به حساب می‌آید. با توجه به این الگو می‌توان حدس زد که تصمیم اولیه سازندگان، سفر به ژاپن بوده که بعدا به والهالا و دوره وایکینگ‌ها تغییر پیدا کرده.

یکی دیگر از سرنخ‌ها نیز به مدارک موجود در ایمیل‌های ابسترگو در اساسینز کرید 4 بر می‌گردد. در یکی از همین ایمیل‌ها شاهد لیستی هستیم از مناطقی که اساسینز کرید در آینده به آنها مراجعه خواهد کرد که دوره شوگان آشیکاگا نیز داخل لیست دیده می‌شود. دلیل این که چرا یوبیسافت پس از چنین اشارات زیاد و واضحی تصمیم گرفته به زمان واکینگ‌ها برود و ژاپن را انتخاب نکرده، هنوز برای ما روشن نیست.

چند ماه پیش نیز قبل از معرفی اساسینز کرید اینفینیتی خبری منتشر شده بود که ادعا می‌کرد نسخه بعدی این فرنچایز در ژاپنِ دوره‌ی ادو جریان خواهد داشت و انگار با یک شخصیت اصلی که خانوم است سر گرفته می‌شود. در راستای همین شایعه عنوان شد تصمیم سازندگان بین ژاپن و چین معلق مانده و مطمئن نیستند که کدام گزینه را انتخاب کنند، اما اگر اینفینیتی واقعا بتواند چند محیط مختلف را در یک بازی بگنجاند، احتمالا مشکلی با حضور هر 2 تمدن در بازی نخواهیم داشت.

چه داستانی در ژاپن انتظار اساسین‌ها را می‌کشد؟


اگر اساسینز کرید اینفینیتی واقعا به دوره‌ی ادو در ژاپن برود، می‌تواند از پتانسیل‌های بسیار زیاد این دوره به نفع خود استفاده کند. این دوره تاریخی در ژاپن، زمان اوج‌گیری فعالیت نینجاها بود، گروهی که مثل خود اساسین‌ها به کارهای مخفیانه می‌پرداختند و در ازای گرفتن پول، قتل و خراب‌کاری انجام می‌دادند. گروهی هم که دشمنی خاصی با نینجاها داشتند اربابان فئودالی بودند که سامورایی‌ها را به استخدام خود در می‌آوردند تا از دارایی‌ها و جان‌شان محافظت شود.

حال در نظر بگیرید همین اربابان فئودالی که اغلب با ظلم به مردم و غارت سرمایه آنان به زندگی ادامه می‌دادند در قالب تمپلارها قرار بگیرند و در نتیجه سامورایی‌ها هم تبدیل به نیروی ویژه آنان شوند. اساسین‌ها می‌توانند برای مبارزه با این ستم‌ورزی و البته جلوگیری از حکم‌رانی تمپلارها به ژاپن اعزام شوند و کارهای فرقه را در آنجا هم شروع کنند.

در ابتدا تقابل اساسین‌ها با نینجاها می‌تواند نقطه تلاقی خوبی برای آغاز داستان باشد. نینجاها بیشتر حالت مزدور داشتند و مهم‌ترین معیارشان برای کار، پول بود. اساسین‌ها در طرف دیگر ماجرا، عقاید و باورهای اخلاقی زیادی داشتند و کمک به افراد ستم‌دیده را در اولویت می‌گذاشتند. تصور کنید این 2 گروه قاتل با هم مبارزه کنند و پس از درگیری‌های زیاد، برای شکست دادن دشمن مشترک خود (که همان اربابان فئودالی و سامورایی‌هایشان هستند) متحد شوند و برای آزادی ژاپن دست به دست هم بدهند!

در این میان استفاده از تجهیزات یک نینجا برای اساسین‌ها نیز جذاب خواهد بود، برای مثال شوریکن نینجاها یا قلاب‌هایی که برای بالا رفتن از ساختمان‌ها استفاده می‌شوند روی گیم‌پلی تاثیر زیادی خواهد داشت و بازی را وارد فاز متفاوتی خواهد کرد. تجربه بخش ابتدایی بازی هم می‌تواند شما را در نقش یک نینجا قرار دهد تا با زندگی آنها نیز آشنا شوید، درست مثل اساسینز کرید 3 که در ابتدا زندگی سرخپوستی را نشان داد و بعد به اساسین‌ها رو آورد. در هر صورت، ما که اساسینِ وایکینگ و اساسینِ دزد دریایی داشتیم، چرا اساسینِ نینجا نداشته باشیم؟!

تمام مواردی که در بالا ذکر شدند هنوز در مقام حدس و گمان قرار دارند و نمی‌توان با اطمینان از وجود ژاپن در اساسینز کرید اینفینیتی صحبت کرد، ولی انتخاب چنین نقشه‌ای قطعا هم به نفع مجموعه خواهد بود و هم هواداران را راضی خواهد کرد. نظر شما در این خصوص چیست؟ فکر می‌کنید آینده فرنچایز چه باشد و چه راهی را در پیش بگیرد؟

دیدگاهتان را بنویسید