هر آن‌چه که باید از بازی Guardians of the Galaxy بدانید

اثرات فاجعه‌بار یک شرط‌بندی احمقانه!

Marvel’s Guardians of the Galaxy اولین ساخته استودیو ایداس مونترال پس از عرضه Shadow of the Tomb Raider در سال ۲۰۱۸ است؛ عنوانی اقتباسی از کامیک‌های مارول که چشم‌اندازی متفاوت و هیجان‌انگیز را نوید می‌دهد. جدیدترین اثر ایداس، چهارم آبان ماه امسال منتشر خواهد شد و در این مقاله از ویجیاتو قصد داریم هر آن‌چه از آن می‌دانیم را با هم مرور کنیم

Guardians of the Galaxy یک تجربه تک‌نفره است


بر خلاف گمانه‌زنی‌ها Guardians of the Galaxy، فاقد حالت بازی چندنفره و ویژگی‌های لایو سرویس و پشتیبانی از حالت کوآپ بوده و صرفا در قالب یک بازی تک‌نفره ارائه می‌شود. به علاوه Mary DeMarle از اعضای استودیو Eidos مونترال مدعی شده که Guardians of the Galaxy بدون DLC و پرداخت‌های درون برنامه‌ای خواهد بود چرا که به تصمیم استودیوی سازنده، بازیکنان به محض دریافت بازی باید به همه چیز دسترسی داشته باشند.

داستانی درباره نجات کهکشان


اخیرا Entertainment Weekly به نقل از مری دمارل، داستان Guardians of the Galaxy را تلاش ۵ نگهبان برای حل مشکلی می‌داند که خود آن‌ها در ایجاد آن سهیم بوده‌اند. او اضافه می‌کند که چندین سال پس از یک جنگ بزرگ کیهانی و در حالی که جهان هنوز با عواقب آن جنگ دست و پنجه نرم می‌کند، گروه Guardians of the Galaxy شکل می‌گیرد که در پایان یکی از ماموریت‌های آن، دو نفر از اعضای گروه شرط‌بندی احمقانه‌ای می‌کنند.

این شرط‌بندی منجر به اتفاقاتی می‌شود که بزرگ و بزرگتر می‌گردند و اگر اعضای گروه مسئولیت خود را در قبال این اشتباه نپذیرند و مقابل آن ایستادگی نکنند، زنجیره‌ای از رویدادهای خطرناک کل جهان را تهدید خواهد نمود.

شما در نقش Star Lord بازی خواهید کرد


ممکن است تصور کنیم ایداس مونترال دست به تصمیمی خلاقانه زده و امکان بازی از دید تمامی اعضای Guardians of the Galaxy را ممکن ساخته است؛ اما ایداس چنین قصدی ندارد. سازنده معتقد است بازی به جای هر شخصیت دلخواه سبب آشفتگی می‌گردد و تصمیم گرفته است که شما در نقش پیتر کوییل بازی کنید تا بتوانید به خوبی گروه را از آشفتگی نجات دهید و آن را به سوی آنچه برای نجات کهکشان لازم است، هدایت نمایید.

کاراکترها کاملا شبیه به فیلم نیستند


همانند آنچه قبلا در بازی Marvel’s Avengers دیده بودیم، در Guardians of the Galaxy نیز کاراکترها کاملا مشابه فیلم نیستند؛ به عنوان مثال، شما در نقش استارلرد بازی می‌کنید اما Chris Pratt نخواهید بود!

البته ظاهر و شمایل خدمه گروه در بازی Marvel’s Avengers نسبت به Guardians of the Galaxy عجیب و غریب‌تر بود. در Guardians of the Galaxy کاراکترهای راکت و گروت به مدل‌های سینمایی خود شباهت بسیار دارند اما گامورا و درکس بیشتر به یکدیگر شبیه هستند، اما شباهتشان به اندازه‌ای نیست که حس ناخوشایندی از این موضوع بگیرید. البته شخصیت‌پردازی‌ها به طرزی دقیق و کامل کار شده است و روابط آن‌ها با یکدیگر به خوبی یادآور حس طنز و شوخ‌طبعی فیلم است.

انتخاب‌های بازیکن بر نحوه پیشبرد داستان تاثیر می‌گذارد


به عنوان رهبر گروه باید در مورد شیوه مواجهه با مشکلات و موقعیت‌های خاص تصمیم‌گیری کنید که این بر نحوه پیشبرد داستان اثرگذار خواهد بود. به عنوان مثال، در جایی از داستان می‌بینیم که Guardians قصد فروش یک «هیولا» را به Lady Hellbender دارند و شما بایستی تصمیم بگیرید که از بین گروت و راکت کدام‌یک تظاهر به هیولا بودن کنند!

این تصمیمات که مری دمارل از آن‌ها به عنوان سیستم «حافظه» در بازی یاد می‌کند، روابط شما را با اعضای Guardians دستخوش تغییراتی می‌کند. مثلا در بخشی از بازی، ممکن است تصمیمی بگیرید که راکت را برنجاند که در این صورت احتمال این که راکت در ادامه جریان بازی به شما کمک کند، کمتر خواهد شد.

هر شخصیت شیوه مبارزات خاص خودش را دارد


در کنار گفتگو و تصمیمات سرنوشت‌ساز، مبارزات نیز نقش شایان توجهی در Guardians of the Galaxy دارند.

نکته جالب اینجاست که هرکدام از اعضای Guardians شیوه مبارزاتی خاص خود را دارند؛ مثلا درکس برای مبارزه تهاجمی طراحی شده اما همانطور که یکی از اعضای ایداس مونترال طی گفتگو با GamesRadar گفته است، درکس همیشه آن‌چنان خودش را وسط خیل عظیم دشمنان می‌اندازد که برای شکست دادن آن‌ها حسابی به دردسر می‌افتد.

توجه زیادی به موسیقی در بازی شده است


حضور هنرمندانی چون Pat Bennatar و Bonnie Tyler در طراحی موسیقی‌های Guardians of the Galaxy تایید شده است. گفته می‌شود قطعه‎‌های موسیقی مشخصی برای حرکات بخصوصی طراحی شده است که سبب می‌شود تا حدی بتوانید کنترل موسیقی متن بازی را در دست داشته باشید.


دیدگاهتان را بنویسید