۱۰ فکت برتر بازی کلش آف کلنز که احتمالا از وجودشان بی‌خبرید

ایستر اگ‌هایی دوست داشتنی از دنیای کلش آف کلنز

فکر نمی‌کنم که دیگر نیازی به معرفی دوباره بازی کلش آف کلنز باشد. غیرممکن است که طرفدار بازی‌های ویدیویی باشید و برای یک‌ بار هم که شده به سراغ این بازی نرفته باشید. استودیوی فنلاندی سوپرسل با ساخت بازی کلش آف کلنز در سال ۲۰۱۲ یکی از تاثیرگذارترین بازی‌های استراتژی تاریخ موبایل گیمینگ را ساخت. عنوانی که شاید سال‌ها از انتشارش گذشته باشد، اما هنوز هم جزو بهترین‌های پلتفرم موبایل محسوب‌ می‌شود. چیزی‌که کلش آف کلنز را تا به این اندازه خاص کرده، المان‌های فانتزی و مدیریتی آن است که برای یک بازی موبایلی آن هم در سال ۲۰۱۲ موضوعی جذاب بنظر می‌رسید.

کلش آف کلنز مسیری پر فراز و نشیب را برای تبدیل شدن به بهترین‌های پلتفرم موبایل طی کرده است. از آن‌جایی که سال‌ها از انتشار این بازی می‌گذرد، ممکن است برخی از بازیکنان قدیمی و یا حتی کسانی که تازه به تجربه این بازی مشغول شده‌اند، بسیاری از رازها و فکت‌‌های بازی را ندانند.

اعداد روی ساختمان‌ها


کلش آف کلنز رازها و فکت‌های مختلفی را در دل خودش جای داده است. عمده این فکت‌ها مربوط به ساختمان‌ها و سازه‌هایی می‌شود که بازیکنان آن‌ها را در بازی می‌سازند. وقتی در سال ۲۰۱۷ سوپرسل بیلدر بیس را به بازی اضافه کرد، به همراه آن چندین ساختمان جدید نیز به دنیای بازی اضافه شد. ساختمان‌هایی که بازیکنان می‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند و تجربه‌ای کاملا متفاوت داشته باشند.

یکی از عجیب‌ترین فکت‌های بازی مربوط به ساختمان‌های Clock Tower و Star Laboratory می‌شود. جایی‌ که اگر با دقت به این ساختمان‌ها نگاه کنید، متوجه اعداد رومی خواهید شد که روی این ساختمان‌ها حک شده‌اند. این اعداد رومی درواقع نشان دهنده لول ساختمان هستند و با ارتقای این سازه‌ها نیز اعداد نوشته شده روی آن‌ها تغییر می‌کند. همچنین این فکت یکی از مرموزترین رازهای بازی بود که نشان دهنده اهمیت سوپرسل به جزئیات بازی و ساختمان‌های کلش آف کلنز است.

دیوارهایتان را با جم ارتقا دهید


در دنیای کلش آف کلنز دیوارها بدون شک یکی از اصلی‌ترین موانع دفاعی شما هستند که می‌توانند به شدت تاثیرگذار باشند. دیوارها این اجازه را به شما می‌دهند که از استراتژی‌های مختلف استفاده کنید و دهکده خودتان را سر و سامان دهید. اما تاکنون فکر کرده‌اید که برای ارتقای تمامی دیوارهای بازی، شما دقیقا به چه مقدار جم نیاز دارید؟

پس از تحقیقات صورت گرفته توسط بازیکنان کلش آف کلنز، مشخص شد که اگر کسی تصمیم بگیرید تمامی دیوارهایش را از لول ۱ به لول ۱۴ برساند و آن‌ها را تقریبا مکس کند، به چیزی بیش از ۶۷۰ هزار جم نیاز خواهد داشت. اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر باشیم، شما برای ارتقای تمامی دیوارهای بازی، به ۶۷۳۸۹۵ عدد جم نیاز خواهید داشت؛ بنابراین فکر نمی‌کنم که کسی واقعا حاضر به انجام چنین کاری باشد!  

راز الکسیر


الکسیر یکی از اصلی‌ترین منابع موجود در بازی است که تقریبا هرکاری می‌توان با آن انجام داد. از ارتقای ساختمان‌های بازی بگیرید، تا تقویت و ساخت نیروهای جدید! اما آیا تاکنون فکر کرده‌اید که ریشه اصلی این کلمه از کجا آمده است؟

الکسیر درواقع از کلمه Al Iksir برگرفته شده. کلمه Al Iksir در لغت، به معنای ماده جادویی است! دقیقا شبیه‌چیزی که ما آن را در کلش آف کلنز با نام الکسیر می‌شناسیم و با فلسفه آن جور در می‌آید؛ زیرا الکسیر نیز در این بازی مانند ماده‌ای جادویی است که می‌توان با استفاده از آن تقریبا هرکاری را در دنیای کلش آف کلنز پیش برد.

مدت زمان ساخت بازی


معمولا استودیوهای بزرگ زمان زیادی را صرف ساخت بازی‌هایشان می‌کنند. اما این موضوع درباره سوپرسل چندان صدق نمی‌کند. آن‌ها پیش‌تر اعلام کرده بودند که بازی کلش آف کلنز تنها در طی ۶ ماه ساخته شد. درواقع آن‌ها در اوایل ساخت بازی مشغول توسعه چندین عنوان مختلف بودند و سعی می‌کردند که با استفاده از ایده‌های خلاقانه، عناوین متفاوتی را راهی پلتفرم موبایل کنند.

اما نهایتا بازی کلش آف کلنز به عنوان نتیجه نهایی پروژه انتخاب شد و سوپرسل آن را در سال ۲۰۱۲ راهی پلتفرم موبایل کرد. شاید اگر کلش آف کلنز ساخته نمی‌شد، سوپرسل هرگز نمی‌توانست به این میزان از محبوبیت دست پیدا کند. کلش آف کلنز سکوی پرتابی برای دیگر عناوین موبایلی بود و فصلی جدید از بازی‌های موبایلی را آغاز کرد.

تغییر نام ساختمان Lava Launcher


کلش آف کلنز

ساختمان Lava Launcher یکی از جدیدترین ساختمان‌های دفاعی است که به بخش بیلدر بیس کلش آف کلنز اضافه شده. این ساختمان عملکردی مشابه ساختمان Mortar در دهکده اصلی بازی را داشت و برای همین، خیلی زود توانست که جایگاهش را در بین کاربران کلش آف کلنز پیدا کند و محوبیتش را افزایش دهد. اما کانسپت‌های اولیه Lava Launcher بسیار متفاوت‌تر از چیزی بود که ما امروزه آن را در بازی می‌بینیم.

پیش از آن‌که Lava Launcher به بازی اضافه شود، سوپرسل قصد داشت که آن را با نام Poison Mortar به بازی اضافه کند. دلیل آن‌ها برای این‌کار نیز افکتی بود که Lava Launcher بعد از شلیک گدازه‌هایش از خود باقی می‌گذاشت. درواقع افکت‌های Lava Launcher بسیار شبیه افکت‌ طلسم‌های بازی بودند و سوپرسل برای همین قصد داشت که این ساختمان را با نام Poison Mortar معرفی کند، اما ناگهان آن‌ها تصمیمشان را عوض کردند و این ساختمان را با نام Lava Launcher راهی بازی کردند.

بیشترین میزان تروفی


تروفی‌ها یکی از دوست‌ داشتنی‌ترین چیز‌هایی هستند که در دنیای بازی‌های ویدیویی حضور دارند. بسیاری از کاربران تلاش می‌کنند که به بیشترین میزان تروفی ممکن دست پیدا کنند و هرچقدر که تروفی بیشتر باشد، قطعا تجربه و بازی بهتری نیز خواهند داشت. حالا این تروفی‌ها پایشان به کلش آف کلنز نیز باز شده بود و از همان ابتدای کار، تبدیل به المانی برای رقابتی‌تر شدن اتسمفر بازی شدند.

درواقع بیش‌تر میزان تروفی که یک بازیکن می‌تواند از هرنبرد کسب کند، ۵۹ تروفی است. این موضوع درباره از دست دادن تروفی‌ها نیز صدق می‌کند و اگر بازیکنی در حمله به بازیکنی دیگر موفق نباشد و ببازد، بیشترین تروفی که می‌تواند از دست دهد، ۵۹ تروفی است! درواقع این عدد چه در صورت برنده شدن و چه در صورت باخت بازیکنی، یکسان است و شما بیشترین میزانی که می‌توانید کسب کنید و یا از دست بدهید ۵۹ است.

ساختمان Air Sweeper


ساختمان‌های دفاعی مختلفی در کلش آف کلنز حضور دارند که می‌توان از آن‌ها برای طراحی استراتژ‌ی‌های مختلف استفاده کرد. اما در بین تمامی ساختمان‌های بازی، Air Sweeper تنها ساختمان دفاعی است که در تاون‌هال ۱۱ مکس می‌شود. این درحالی است که دیگر ساختمان‌های بازی به سطح تاون‌هال بیشتری نیاز دارند تا به مکس‌ترین لول خودشان برسند. اما این موضوع درباره Air Sweeper صدق نمی‌کند و آن را تبدیل به یکی از قوی‌ترین ساختمان‌های دفاعی در برابر نیروهای هوایی کرده است.

مدت زمان مکس شدن در تاون‌هال ۱۳


در سال ۲۰۱۹ بود که سوپرسل برای جذابیت بازی کلش آف کلنز، تاون‌هال ۱۳ را به بازی اضافه کرد. در تاون‌هال ۱۳ تم و طراحی ساختمان‌ها و سربازان بازی کاملا تغییر کرده بودند و دیدن چنین طیف رنگی، هیجان‌انگیز بنظر می‌رسید. همه ما خوب می‌دانیم که برای مکس شدن در هر تاون‌هال نیاز به صرف زمانی طولانی است، اما آیا تاکنون فکر کرده‌اید که برای مکس شدن در تاون‌هال ۱۳ دقیقا باید چه مدت زمانی را صرف کرد؟

طی مدت زمانی که تاون‌هال ۱۳ به بازی اضافه شده، کاربران کلش آف کلنز به فکتی عجیب درباره این تاون‌هال دست پیدا کرده‌اند. شما برای مکس کردن تمامی ساختمان‌ها، دیوارها و حتی سربازانتان در این تاون‌هال، به چیزی حدود ۳ سال و ۵ روز و ۲۹ دقیقه و نهایتا ۳۰ ثانیه زمان نیاز دارید که بتوانید همه‌چیزتان را مکس کنید. البته این مدت زمان در صورتی است که شما از هیچ جم و یا آیتم جادویی برای سریع‌تر کردن ساخت و سازتان استفاده نکرده باشید.

ساختمان موردعلاقه مستر بیلدر


شما در دنیای کلش آف کلنز علاوه بر مدیریت دهکده اصلیتان، باید نیم نگاهی نیز به بیلدر بیس داشته باشید. این بخش دقیقا زمانی به بازی اضافه شد که کاربران نیاز به تجربه چیزی کاملا جدید و متفاوت از دنیای کلش آف کلنز داشتند. بیلدر بیس خیلی زود توانست که تبدیل به یکی از سرگرم‌کننده‌ترین بخش‌های بازی شود و طرفداران خاص خودش را نیز داشت.

وقتی برای اولین بار وارد بخش بیلدر بیس بازی می‌شوید، کاراکتری مرموز خودش را مستر بیلدر معرفی می‌کند. فردی که وظیفه ساخت و ساز و ارتقای ساختمان‌های بیلدر بیس را برعهده دارد. ساختمان موردعلاقه او Star Laboratory است. جایی‌که مستر بیلدر در همان اوایل بازی از این ساختمان به عنوان یکی از بهترین ساختمان‌های بیلدر بیس یاد می‌کند که به شما اجازه ارتقای سربازانتان را می‌دهد.

استر اگ مربوط به کلش رویال


کلش آف کلنز

کلش رویال در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و تاکنون سوپرسل تلاش بسیاری نیز کرده است تا دنیای کلش رویال و کلش آف کلنز را به یکدیگر نزدیک‌تر کند. در سال ۲۰۱۷ با اضافه شدن بیلدر بیس به کلش آف کلنز، سوپرسل تصمیم به اضافه کردن ایستر اگی مربوط به بازی کلش رویال به بیلدر بیس گرفت، حالا اگر شما به کنار ساحل بیلدر بیس بروید؛ می‌توانید بقایای کارت Flying Machine را پیدا کنید که به حال خود رها شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید